dilluns, 25 de març del 2013

ELS PARES DE L'ORIOL ENS VISITEN

Ens van venir a ensenyar la germaneta de l'Oriol que feia molt pocs dies que havia nascut. Es diu Ivet i és molt bonica i petitona.
També el pare de l'Oriol ens va explicar un conte que ell mateix havia fet i on hi sortim tots els nens i nenes de la classe i alguns mestres...





PETIT COMEMTARI DELS PARES

Som els pares de l'Oriol.  El cap de setmana que en Pinxo ens va visitar a casa era carnestoltes, i l'Oriol s'ho va passar d'allò més bé disfressant-lo.
El divendres següent vam anar a l'escola i vam poder compartir una tarda amb l'Oriol i els seus companys de classe.  Vam estar molt contents d'estar una estoneta plegats, i els hi vam presentar la germaneta de l'Oriol, la Ivet.  Tots els nens i nenes de la classe se la miraven amb uns ulls com plats, feien molt riure!!!
Llavors en Raimon, el pare de l'Oriol, els hi va explicar un conte: "el primer dia d'escola", on els protagonistes eren els nens i nenes de P5. Els hi va agradar molt i van riure de valent!
Per nosaltres ha estat una experiència molt gratificant, i els sentiments que ens van transmetre els nens i nenes van ser: tendresa, innocència, il·lusió, cohesió, companyerisme, etc. Són un grup molt maco!!! I amb l'Esther fan un tàndem perfecte!
 
Per cert, moltes gràcies per la caramella que ens vau cantar, ens va agradar molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada