diumenge, 19 de maig del 2013

LA MARE DE L'ABRIL ENS VISITA

El dia que va venir la mare de l'Abril, també va venir a visitar-nos la Júlia que és la seva germaneta, a tots els nens i nenes els va agradar molt jugar amb ella i la van cuidar molt.
El joc que van fer es diu: ESCRIC EL QUE MÉS M'AGRADA... de cada company de la classe. Quan s'acabi els curs ho portarem a casa.



PETIT COMENTARI DE LA MARE.

Em sembla que tots els pares tenim una certa preocupació per si ho farem bé a la classe el dia de la visita, per si us avorrim, per si anirà bé l'activitat i per mil coses més...
Total que al final l'hora passa com un llamp i tota la feina la feu vosaltres i l'Esther, que ho coordina tot en un plis-plas.
El primer moment, quan el nen/a et reculla la porteria amb en Pinxo fa molta gràcia, l'Abril estava tota contenta i emocionada i després quan vaig arribar a la classe ja estaven tots esperant, amb els ulls ben oberts i les orelles ben preparades...
Les preguntes dels petits potser no van ser tant indiscretes com em pensava, per sort! ja, ja.
La germaneta de l'Abril, la Júlia, tot i estant una mica malaltona va estar molt contenta de conèixer els amics de l'Abril i ells van estar ben atents de tot el que feia, sobretot vigilaven que no es menges cap paper, perquè l'Abril ja els va avisar que acostumava a fer-ho si en trobava un pel terra.
Els nens es veien encuriosits, atents, amb ganes de fer coses, contents...Són uns nens molt macos!
A mi em queda un record molt dolç de l'experiència, sobretot agraïda per haver pogut, no tant sols espiar-los pel forat del pany, sinó per haver pogut escolar-me dins del seu entorn per una estoneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada